Brasserie

Flamand Farm & Food bestaat uit een brasserie, een afhaalfriture en een winkel.

In de winkel worden de producten verkocht die (ook) op de menukaart staan van de horecagelegenheid, en er is een eigen assortiment. Producten worden geportioneerd aangeboden en daarmee maken we het gemakkelijk om thuis te genieten van de beste kwaliteit.

De brasserie is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00uur voor lunch en diner, maar je bent er ook van harte welkom voor koffie met Limburgse vlaai, een lokaal wijntje of ons eigen biertje met op onze eigen boerderij gemaakte bitterballen.

Op zondag serveren wij vanaf 8.30uur een ontbijtbuffet met lokale producten.

U kunt dit hier reserveren.

Omdat de Zuid-Limburgse omgeving prachtig is en onze stal met runderen toegankelijk is voor gasten, zetten we met ons concept in op genieten van het buitenleven. De brasserie beschikt over een verwarmd terras.

Vanuit je comfortabele stoel kijk je uit over het heuvellandschap en hopen wij dat jij als gast net zo geniet van de omgeving als wij dat dagelijks doen. Vergeet – in ieder geval voor even – de tijd!

Binnen hebben we een bar met zitplaatsen en kijk je uit op onze open keuken, waar je onze koks in actie ziet.

Op de menukaart speelt vlees de hoofdrol. Voornamelijk vlees van onze eigen koeien, Aberdeen Angus (zie hoofdstuk Ons vlees) en van Wagyu-runderen van Hoeve Galouppe.

We kiezen heel bewust voor samenwerking (zie hoofdstuk Lokale samenwerkingen). Onze mooie regio heeft zoveel te bieden en dat willen we onze gasten graag laten proeven.

Reserven kan via de contactpagina

Download de menukaart