Het concept

Flamand Farm & Food wordt gerund door Amanda Flamand en is gebaseerd op de korte keten. Het vlees op de menukaart komt van runderen van eigen boerderij, van collega-ondernemers en van jagers in de directe omgeving. Dat betekent niet of nauwelijks food miles en duidelijkheid over de herkomst en achtergrond van het product. Oer-Nederlands en van hoge kwaliteit.

Amanda is steeds op zoek naar de mooiste producten die de omgeving te bieden heeft.
Haar eigen Aberdeen Angus-runderen verblijven zo veel mogelijk buiten, maar ook in de stal hebben ze volop bewegingsruimte, en worden voornamelijk met gras gevoerd. Als gast moet je het gevoel van ‘het platteland’ ervaren. Dat betekent dat je mag rondkijken op onze boerderij en dat een bezoek aan onze brasserie je onthaast. Het buitenleven staat centraal, daarom hebben we een groot overdekt en verwarmd terras. Het weidse uitzicht is bij de prijs inbegrepen. ‘Boergondisch genieten’, aldus eigenaar Amanda Flamand. ‘ Klassiek, maar met een eigen twist.’

Wat ons onderscheidend maakt

Lokaal vlees

Het vlees op de menukaart komt van runderen van eigen boerderij, van collega-ondernemers en van jagers in de directe omgeving.

Ode aan Zuid-Limburg

Omdat Zuid-Limburg prachtig is en onze stal met runderen toegankelijk is voor gasten, zetten we met ons concept in op genieten van het buitenleven.

Boergondisch genieten

Het buitenleven staat centraal, daarom hebben we een overdekt en verwarmd terras. Het weidse uitzicht is bij de prijs inbegrepen.